Menü
Hiba történt a kitöltésben
Mondd el a véleményed!
70%
Sokkal többet adunk, mint gondolnád!

A jutalékod 70% minden nálunk eladott kurzus után, életed végéig!

Nincs belépési díj, vagy egyéb rejtett költség, az oldal használata INGYENES! Nekünk a siker nem pénzben mérhető, hanem kurzusaink népszerűségében! Így biztosan állítható, hogy a mi sikerünk, a Te sikered is. És fordítva is igaz, tehát Win-Win szituáció!

Tapasztalt, elismert csapat vagyunk:

Egyetemi online oktató oldalunkkal, az easyMaths.hu-val számos sikert értünk el, amit az easyLearn-el folytatunk!

  • Évente 120.000 diák
  • 15.000 regisztrált felhasználó
  • Több mint 1500 videó
  • Év honlapja díj 2013
  • Top 50 Példaértékű fiatal magyar vállalkozó
  • MNB Értékalkotók és Értékteremtők klubja
  • Számos médiamegjelenés
Itt találkozhattál velünk:

Minden, ami a tökéletes online oktatói karrierhez kell

Minden egy helyen!

Neked arra kell koncentrálnod, amiben a legjobb vagy, az oktatásra! Mi adjuk az egyedileg fejlesztett oktatási keretrendszert, Te adod a tudást!

Biztonság

Egyedi fejlesztésű lejátszó, többszörös videó és profil védelem, saját szerver, ezek mind a kurzusod legnagyobb biztonságát garantálják!

Modern tanulás

Egyedi fejlesztésű lejátszó, jegyzetelő és interaktív kommunikációs felület, közösségi tanulási élmény - chat, kérdések, tesztek

Személyre szabhatóság

Kurzusaidat olyanra formálod, amilyenre csak akarod! Saját kurzus adatlapod lesz, ahol bármit személyre szabhatsz!

Átlátható elszámolás

Saját admin felületeden nyomon követheted kurzusod látogatottságát, eladásait! A számlázás is itt megy végbe, bármikor kérheted

Gyors elterjedés

További kurzusok megjelenése miatt exponenciális növekedés az elérésben! Teljeskörű marketingtevékenység az easyLearn részéről.

Tekintsd meg prezentációnkat, hogy miért is érdemes velünk tartanod!

Benned maradt egy kérdés? Íme, a gyakran ismételt kérdések rovat

Hogy néz ki egy easyLearn kurzus?

Parádésan! Komolyra fordítva a szót, egy átlagos kurzus úgy 3 órás, és 70%-ban videókból áll. A videók kb 5-15 percesek. Természetesen a kurzus hossza lehet ennél több is, viszont 10 óra fölött már érdemes két kurzusra bontani.

Mennyi hallgatót tudtok elérni?

Az easyLearn nem a semmiből épült, hanem az évente 120.000 diákot kiszolgáló easyMaths.hu oldal folytatása. Minden egyetemi diákunk, ami több mint 15.000 regisztrált hallgatót jelent, értesülni fog az easyLearn-ről. És ez a szám egyre csak növekszik...;)

Milyen költségei vannak az oldalon való szereplésnek?

Az időd, míg feltöltöd hozzánk, az oldal használata teljesen ingyenes. A jutalékod 70% minden nálunk eladott saját kurzus után, életed végéig!

Hogyan árazzam be a kurzusaimat?

A kurzus árának meghatározása az oktatóra van bízva. Érdemes meghatározni egy órabért 1 órányi kész videóra, majd megszorozni a teljes órák számával. Ez lehet 1000 – 3000 Ft / 1 órányi kurzus. A legtöbb kurzus 3000 – 30000 Ft között ingadozik.

Hogyan tudom elkészíteni a kurzusomat?

Egyszerűbben, mint gondolnád. Számos videó készítési technika van, érdemes úgy kiválasztani a módszert, hogy az igazodjon az oktatni kívánt témához. Nézd meg itt videó készítési technikák prezentációnkat!

“Bármit tanulsz, magadnak tanulod.”

- Arbiter Petronius